Skip to main content
All Posts By

ast-admin

Projekti “Marigona Hill”

By News
Sot kompania jonë “Linda Group” ka arritur marrëveshje bashkëpunimi me gjigantët e ndërtimit “Marigona Hill shpk”.
Tullat tona Old English të cilësisë së lartë të çertifikuara në EU dhe ShBA do të jenë pjesë e ndërtimeve të ëndrrave.
Projekti i “Marigona Hill” është ndër projektet ndërtimore më të mëdha në Ballkan dhe më i veçanti.
Live your FAIRYTALE!💚
Art Stone Technology.